Entreprenørskab

På IUC er vi en del af Entreprenørskabsskolen i Ikast-Brande Kommune

Som noget nyt i projektet Entreprenørskabsskolen lanceredes InnovaPrisen i skoleåret 2010 – 2011.

Formålet med prisen er at bidrage til at udvikle Entreprenørskabsskolen og samarbejdet med interessenter udenfor skolen.
Prisen skal være en øjenåbner for de deltagende og andre interesserede, og hensigten er at anerkende børns, medarbejderes og samarbejdspartneres indsats og skabe motivation for entreprenant virkelyst.

I 2013 fik 10. D fra IUC InnovaPrisen for deres projekt, hvor de i samarbejde Ikast-Brande Bibliotek inviterede ældre til undervisning i iPad og mobiltelefoner. Se artiklen herunder

De gamle lærer af de unge

Det så man tydeligt, da Ikast-Brande Bibliotek forleden inviterede til at bygge bro mellem generations-kløften. Denne gang ved at lade eleverne fra IUC komme og undervise ældre i, hvordan man tackler alt det nymodens “pjat”, som åbenbart er kommet for at blive.

Og det kom der et særdeles positivt møde ud af.

En del ældre mødte op med nyindkøbte I-pads eller bærbare computere, og de unge lærte fra sig, alt det de havde lært.

– Det er faktisk utrolig spændende, og mange af dem er ret lærenemme. De skal lige have det forklaret, men ellers går det fint, lød det fra Katharina Pedersen som sammen med Kasper Rasmussen hjalp en ældre herre med at downloade APP’s på sin I-Pad.

© IUC 2022. Alle rettigheder forbeholdes.

Lavet af: JohsIT.dk